MÉLYINTERJÚK LIVE! – EXKLUZÍV KÖNYVBEMUTATÓ GÁLÁK A KÖNYVSOROZAT SZEREPLŐIVEL

Lélekemelő talkshow műsorok színházi környezetben


Évtizedekkel ezelőtt talán csak Friderikusz Sándornak sikerült az, ami manapság Sándor Andrásnak bejött: vidéki művelődési házakban rendezett gálaműsorai rendre teltházakat vonzanak, a színpadon pedig egymásnak adják a kilincset a sztárok. Az esztrádműsorokban nagy vallomások, örökzöld slágerek és sok-sok híres ember látható, hallható.

Szenzációs fejlődésen ment keresztül az utóbbi években Sándor András kultúr-missziója. A Mélyinterjúk weboldal és az abból született könyvsorozat elismert branddé vált, és őrületes tempóban nőtte ki magát országos szinten. Azon túl, hogy a szerző minden létező televízióban, rádióban és újságban szerepelt a kötetek kapcsán, tomboló sikerrel járja az országot a megszólaltatott művészekkel, ahol színházi körülmények között, showműsorral népszerűsítik az olvasást és a mélyebb, lélekre ható, érzelmeket generáló kommunikációt.

Nézd meg az országjáró turné salgótarjáni állomásán készült rövid image-filmet: ​

 

Igen, néha be kell csomagolni szórakoztatóipari keretek közé a küldetést. Nincs is annál nagyobb elismerés, mint mikor az ország eldugott településén gratulálnak a nézők ahhoz, hogy végre valaki EMBERként szeretné bemutatni az előadókat. A közönség nem buta. Pontosan megérzik azt, ha valaki mélyre ás, majd magasra száll.

 

Nézd meg az országjáró turné paksi állomásán készült rövid image-filmet:

Egyedülálló dolog, hogy egy könyvbemutatót színházi körülmények között, nagyszínpadon, showműsor keretében rendezzenek meg. Márpedig Sándor András Mélyinterjúk könyveinél ez történik. A könyvsorozat, amelyből már négy rész is megjelent, az ország legtöbb példányban elfogyott interjú-sorozata.

Ahogyan B. Tóth László és Jáksó László, a showműsorok narrátorai a bevezetőiben mondják, ismert emberből annyi van ezen az estén, mint kaukázusi kefirben a probiotikum.

 

Nézd meg az országjáró turné szécsényi állomásán készült rövid image-filmbe:

A fellépők között köszönthettük már – a teljesség igénye nélkül Korda Györgyöt és Balázs Klárit, Zsédenyi Adriennt, Tóth Verát, a Dolly Rollt, Zoltán Erikát és Robby D-t, Szűcs Zoltánt az Attraction Látványszínház vezetőjét, aki meglepetésvendég volt, Balázs Palit, Nyári Károlyt, Csézyt, Galambos Lajost, Mérai Katát, Tihanyi Tóth Csabát, Várkonyi Andrást, Nyári Alizt és Editet, Éliás Gyula JR.-t, Majsai Gábort, Stonet, Rippel Ferencet, Nemesvári Norbertet, valamint a Bon-Bon, a Desperado és a a Happy Gang együtteseket.

 

Less be a kulisszák mögé! Nézd meg, milyen egy ilyen nagyszabású gála a háttérben:

Weboldalunk – a Melyinterjuk.hu – kitűnő találati arányai a keresőkben, az eladott könyvek példányszámai és a gálaműsorok teltházai mind-mind azt bizonyítják: a természetes emberi hangokra szükség van. Semmiből nem lehet olyan intenzíven tanulni, mint egymásból. A másik sorsa millió tanulságot rejt.

Az ország valamennyi városát végigjárjuk, reméljük, mihamarabb személyesen is találkozhatunk a Te településeden is!

Programszervezőként az alábbi elérhetőségen kérhet ajánlatot hasonló rendezvényre:

info@melyinterjuk.hu

 

Nézd meg az eddigi gálák pillanatiból készült képgalériát!

(Köszönet a fotókért Horváth Tamásnak, Hűvösi Csabának, Kovács Ernőnek, Zolnai Sándornak, Bárdos Ferencnek, Thage-nek)

 

Vissza az oldal tetejére!